Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bata ACT141 ESD

Zwart
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
bool(false)

Informatie

BATA ACT141 werkschoen S3

Heren werkschoenen van het merk BATA die voldoet aan de S3 norm. Dat betekent dat de neus bestand is tegen 200joules, een energie absorberende hak, gesloten hielen, stookoliebestendig, waterafstotend is, water absorberend bovenmateriaal , tussenzool tegen doordringen en een loopzool met profiel. De mannen werkschoenen BATA ACT141 zijn geschikt voor vele situaties waarin normale schoenen niet voldoen aan de veiligheid, bijvoorbeeld in de bouw of industrie.

Eigenschappen heren mannenschoen

Deze veiligheidsschoenen S3 zijn voorzien van een neusbescherming, is geschikt om mee te kruipen en heeft een tussenzool. De zool is van polyurethaan en de schacht van Nubuck leder. Binnenmateriaal: Cool Comfort. De schoen heeft veters, waarmee de schoen goed aansluit op uw voeten. Laag model. Zwarte kleur. Verkrijgbaar in de volgende maten; breedtemaat: W, lengtemaat: 38-49. Elektrische eigenschappen: esd, anti-statisch. Speciale situaties: Ontploffingsgevaar, geen scherpe delen, omgeving met vuil (bijv. zand). Temperatuur: Koud, koel, normaal / warm. Te gebruiken in een droge en droog/natte omgeving. Ondergrond: algemeen, gladde beton, ruwe beton / straatstenen, tegels, tapijt, zand, epoxy, rooster, traanplaat, gemotoriseerde voertuigen.

Offerte aanvragen en bestellen

Op onze site kunt u eenvoudig, gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook kunt u een bestelling plaatsen. De levertijden van onze bata werkschoenen geschieden uit voorraad, dus deze zal zeer snel geschieden. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.

Specificaties
S3
Laag
Nubuck leder zwart
Cool Comfort®
Ja
Nee
Ja
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons