Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bata Helsinki 3 ESD

Zwart
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
bool(false)

Informatie

Bata Helsinki ESD

De Bata Helsinki ESD onderscheid zich van de andere ESD schoenen door middel van het klittenband waarmee je de schoenen afsluit. Hierdoor kunnen uw werknemers sneller van schoenen verwisselen. Daarnaast heeft de Bata Helsinki ESD een strakke look. Wat zeker ook een positief punt is dat de schoenen zwart zijn, hierdoor passen ze goed onder bijna alle kleding. Daarnaast heeft de Bata Helsinki ESD een bescherming tegen elektrostatische ontlading. Zo zijn uw producten goed beschermd.

Bata Helsinki ESD als veiligheidsschoenen S1.

De Bata Helsinki ESD heeft een beschermend schoeisel, een energieabsorberende hak, een gesloten hiel, een neus die een impact van 200 Joule kan weerstaan en is stookoliebestendig. Aan dit hele pakket van eisen moet zijn voldaan voordat een schoen de norm S1 krijgt. Daarnaast heeft de Bata Helsinki ESD ook nog een Bata Cool Comfort®-voering.  Dit zorgt voor een droog, fris en zacht gevoel aan uw voeten.  Ook is de Bata Helsinki ESD uitgerust met een twee densiteiten PU-zool. Dit zorgt voor een goede stabiliteit en grip. Zodat u stevig op uw voeten staat.

De Bata Helsinki ESD bestellen

 

Heeft u gekozen voor de Bata Helsinki ESD, dan kunt u op het knopje bestellen drukken nadat u heeft aangegeven hoeveel stuks u wilt hebben. Daarnaast kunt u aangeven in welke maat u de Bata Helsinki ESD wilt bestellen. U kunt kiezen van maat 35 t/m maat 48.

Specificaties
S1
Laag
Nubuck leder zwart
Cool Comfort®
Ja
Nee
Nee
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons