Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Schoenwijdte
Levertijd
Prijs

Veiligheidsschoenen S2

Verschillende werkschoenen

Op batawereld bieden wij u verschillende type werkschoenen aan. Één soort van deze werkschoenen zijn de veiligheidsschoenen S2. Wij bieden u deze aan in verschillende modellen.  Zo kiest u niet alleen voor een functionele schoen, maar ook voor een veiligheidsschoen die mooi oogt. Alle veiligheidsschoenen voldoen aan de norm. 

Wat zijn veiligheidsschoenen S2?

De veiligheidsschoenen S2 zijn schoenen die voldoen aan verschillende eisen. Als eerste voldoen ze aan de dezelfde eisen als de veiligheidsschoenen S2. Deze eisen zijn dat de veiligheidsschoen beschermend schoeisel heeft, dat de werkschoenen een neus hebben die op een impact van 200 Joules is getest, dat de werkschoenen  antistatische eigenschappen bevat, maar ook een energieabsorberende hak en gesloten hiel. Ook wordt bij een werkschoen S1 (en dus ook de veiligheidsschoen S2) geëist dat de schoen stookoliebestendig is. De aanvulling van de veiligheidsschoen S2 is dat deze ook waterafstotend is en waterabsorberend bovenmateriaal heeft. Hiermee voorkom je dat je natte voeten krijgt als je in een plas stapt. 

Bestellen van de veiligheidsschoenen S2

Wenst u de veiligheidsschoenen te bestellen? Kies dan het product dat u wenst te krijgen. Als u dit product heeft aangeklikt kunt u het aantal kiezen. Vervolgens kunt u bestellen door op de bestelknop te klikken. Weet u het nog niet zeker, dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin kunt u vaak net iets meer zien dan op de site. Als u dringende vragen heeft kunt u deze stellen op de chat. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via de mail en de telefoon. Wij gaan ervoor om u zonder enige twijfel met leuke veiligheidsschoenen weg te laten lopen na uw bestelling. 

Bel mij terug!
Advies nodig?